Eindejaarsactie: nog twee kleuterscholen nodig

Miraj: kindertehuis voor meisjes

Vorig jaar stond onze eindejaarsactie in het teken van het project ‘Save the Girl Child’. Dat is een succes geworden. Hartelijk dank voor uw bijdrage. We hebben dit jaar het geld  kunnen overmaken naar de projecten. Onze organisaties in India hebben het tot een jaarlijks programma gemaakt!

Deze feestdagen willen we een graag ander project in het zonnetje te zetten. Dit jaar heeft sister Lucy het kindertehuis voor meisjes in Miraj overgenomen van een bestaande organisatie. De reden van overname was dat de vorige eigenaar geen opvolger kon vinden. Daarom werd Maher om hulp gevraagd. Sr. Lucy heeft onze groep dit voorjaar gevraagd om financiële hulp. De door ons toegezegde  5.000 euro is in mei op hun rekening gestort. Maar om structureel het tehuis goed te laten draaien, is er meer geld nodig. Maher India heeft nog eens 5.000 euro nodig, voor vernieuwingen en aanschaf van benodigdheden.  Er zijn drie kleuterscholen nodig. Momenteel draait er één. Om ook de andere twee van de grond te krijgen, hopen we als bestuur dat u daaraan meehelpt! Uiteraard krijgt u de vervolginformatie via onze volgende regiokrant.

Om mee te helpen kunt u iets overmaken op rek. NL66INGB0003485400 ten name van Stichting Maher-India onder vermelding van: Miraj!

Kinderen Miraj

 

 

 

 

 

 

 

Post filed under Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *