Eén keer per jaar vragen wij als vrijwilligers van Stichting Maher-India (voormalige projectgroep van Wereldkinderen regio Friesland) om een extra (vrijblijvende) financiële bijdrage voor één van onze projecten in India. En gelukkig heeft u daar altijd gehoor aan gegeven. Vorig jaar was dat 4440 euro voor het Jharkand project. Waarvoor onze hartelijke dank!

Na rijp beraad hebben we besloten om dit jaar het project van het te bouwen kindertehuis in Jharkand voor met name kasteloze meisjes nog eens te herhalen. In totaal is 50% van de benodigde bouwsom binnen en er is in één jaar wereldwijd 40.000 euro geschonken. Daar zat uw 4440 euro bij! Er is dus nog 50% te gaan en we hopen dat ook in het komende jaar vanuit de hele wereld weer geldelijk wordt bijgedragen om de bouw van het tehuis te kunnen voltooien. Inmiddels is wel met de bouw gestart. Goed cement is mondjesmaat beschikbaar en moet direct worden gebruikt om te voorkomen dat het “zo maar” verdwijnt. Uiteraard houden we u verder op de hoogte via onze nieuwskrant.

Het te bouwen tehuis voorziet de meisjes van een veilige plek. We hopen dat dit deelproject u nog steeds aanspreekt en dat u bereid bent het nogmaals te willen steunen. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Stichting Maher-India

__________________

U kunt uw bijdrage aan het Jharkand project op de volgende wijze aan ons overmaken: Via een overschrijvingskaart van uw bank of via telebankieren.                    

Bankrekeningnummer: 3485400 of het IBAN nr.NL 66 INGB 0003485400             Naam ontvanger: Stichting Maher-India te Leeuwarden                                       Vermelden op Omschrijving: actie Jharkand 2013

 

Bekijk de brief

Post filed under Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *